Tervetuloa Kolin luontokeskus Ukkoon!

Tule kysymään retkivinkit, ajankohtaiset tiedot Kolin kansallispuiston reiteistä, tutustumaan myymälään ja näyttelyhin sekä vuokraamaan retkeilyvälineitä! Kolin Luontokeskus Ukko tarjoaa myös upean ja inspiroivan ympäristön yrityksesi seuraavan kokouksen järjestämiseen!

Kolin Luontokeskus Ukko on sijainniltaan ainutlaatuinen: se sijaitsee Kolin kansallispuiston sydämessä, rakastetun kansallismaiseman äärellä. Tämä luonnonkaunis ympäristö luo vaikuttavan ja rauhallisen ilmapiirin kokouksille, tarjoten täydellisen yhdistelmän luontoa ja moderneja tiloja, joka auttavat tekemään kokouksestanne onnistuneen.

Ukon kokoustiloja ovat 200 hengen Vaarasali-auditorio, joka soveltuu erilaisten kokousten, konferenssien ja konserttien järjestämiseen.  Lisäksi meiltä löytyy pienempi monitoimitila Kaski.

Tiloissamme voit käyttää laadukkaita äänentoisto- ja videolaitteita, joiden avulla esitykset tulevat esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit tilata tapahtumaasi myös tarjoilut. Tarjolla koko päivän kokouspaketti Koli tai puolen päivän kokouspaketti Pielinen. Tilavuokran lisäksi paketteihin sisältyy kahvitus, lounas, kokoustekniikka ja opastus medialaitteiden käyttöön.

Ukossa ja sen välittömässä ympäristössä on monia virkistysmahdollisuuksia kaikkina vuodenaikana. Järjestämme ryhmille mielenkiintoisia opastuksia erilaisilla teemoilla ulkona ja sisällä – kysy lisää, niin luodaan juuri teidän tarpeisiinne täydellinen kokonaisuus!

Kokouksen järjestäminen Kolin Luontokeskus Ukossa on loistotapa luoda ikimuistoinen kokemus ja inspiroiva ympäristö seuraavalle kokouksellenne. Paikka tarjoaa täydellisen yhdistelmän kaunista luontoa, toimivaa tekniikkaa ja tiloja sekä rentouttavia virkistysmahdollisuuksia. Tule kokemaan Kolin Luontokeskus Ukko ja varaa kokous jo tänään!