Hei ja tervetuloa Kolin luontokeskus Ukkoon! Jos olet etsimässä täydellistä paikkaa kokoukselle tai muulle ryhmätilaisuudelle, olet tullut oikeaan osoitteeseen.

Tilamme sijaitsevat Kolin kuuluisimpien näköalojen äärellä. Kun kokoonutte Kolin rakastetuissa maisemissa, saatte paitsi iloa ja inspiraatiota ympäröivästä kauneudesta, myös hyötyä luonnon virkistävistä ja rentouttavista hyvinvointivaikutuksista. Voimme viedä teidät ihailemaan kansallismaisemaa vaikka kesken kokouspäivän!

Meillä Kolin luontokeskus Ukossa on erilaisia tilavaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen tarpeeseen. Kaski-huone on ihanteellinen noin 25 henkilölle ja keskittyy focus-työskentelyyn, kun taas suuremmille ryhmille meillä on väljä, jopa 200 hengen auditorio. Jos ryhmänne on kompakti ja teitä kiinnostaa mahdollisuus kokoontua vaikkapa elävän tulen äärellä nokipannukahvin tuoksussa, kysykää meiltä, miten voimme sen loihtia. Varaa tila alustavasti ja sitoumuksetta suoraan verkkokauppamme kautta ja anna henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun ryhmällesi sopivat lisäpalvelut.

Peruspakettimme ovat kattavia ja sisältävät kaiken tarvittavan onnistuneeseen kokouspäivään: tilavuokran, ruokailun, kahvi- ja teetarjoilut sekä tietenkin Wifi-yhteyden ja medialaitteiden käyttöopastuksen. Voitte varata kokouspäivän yhteyteen esimerkiksi luontoretken, herkkuhetken tai meditatiivisen rentoutustuokion luonnossa. Nämä elämykset eivät ainoastaan ole antoisia ja virkistäviä, vaan ne myös parantavat ryhmänne hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä."

Ryhmien luontoretket Kolilla 2023–2024

Kolin maisemissa jokainen kokous on huipputapaus!

Tiedustelut

Kolin luontokeskus Ukko
[email protected]

+358407732442
Y-tunnus: 2398869-9