Siirry sisältöön
Rinkka Abisko 45 Friluft
[]
17,00 € / vrk

Kauppias

Retkipaikka Koli [email protected] +358407732442 Y-tunnus: 2398869-9 Kauppiaan ehdot

Rinkka Abisko 45 Friluft

Fantastisen hengittävä ja erinomaisen kantomukavuuden takaava kevyt ja kestävä rinkka – täydellinen patikointiin lämpimissä ja kosteissa ilmanaloissa. Kantojärjestelmä on suunniteltu miehille: kevyt ja vakaa rinkka, jossa on kiinteä selän pituus. Lisäksi repussa on ergonomiset olkahihnat ja tukea antava, hengittävällä ilmaverkolla varustettu lantiovyö. Alumiinikehikko ja verkkoselkälevy päästävät ilman kiertämään vapaasti selkää vasten.

Ensisijainen kangas on kierrätetystä polyesteristä ja luomupuuvillasta valmistettu G-1000 Eco. Pohja puolestaan on valmistettu vedenkestävästä polyamidista, joka antaa ylimääräistä suojaa kosteutta vastaan, kun rinkka lasketaan maahan. Säilytystila on huolella harkittu: repussa on suuri päältä täytettävä päälokero, tilava etutasku ja laajennettavissa olevat sivutaskut. Päälokerossa on myös vetoketjut, jotka avautuvat koko etulevyn laajuudelta: näin repussa oleviin tarvikkeisiin pääsee helposti käsiksi. Päällysläppä voidaan nostaa ja siinä on kaksi taskua.

Lantiovyössä on vielä kaksi lisätaskua, joissa voi säilyttää välipaloja, aurinkovoidetta ja muita pikkutavaroita. Lenkin ja joustavan nyörin avulla etuosaan voidaan kiinnittää vaellussauva/jääkirves. Myös nesteytysjärjestelmä (ei sisälly) on mahdollista lisätä rinkkaan, sillä siinä on tasku nestepussille ja juomaletkun ulostuloaukko. Sisältää sadesuojan. Tilavuus: 45 litraa.

Tuotetiedot

Materiaali: G-1000® Eco: 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa
100% polyamidi 500D
Paksuus: 68 cm
Leveys: 32 cm
Syvyys: 30 cm
Säädettävä selän pituus: Ei
Selän vähimmäispituus: 45 cm
Selän enimmäispituus: 49 cm
Tilavuus: 45 l
Paino: 1600 g
Kantojärjestelmä: Air Vent
Sadesuoja: Kyllä