Siirry sisältöön
Riippumatto-paketti Ticket to to Moon
50,00 € / vrk

Kauppias

Jotuca Oy/ Retkipaikka Koli[email protected]+358407732442Y-tunnus:2398869-9Kauppiaan ehdot

Ticket to the Moon Original Pro - riippumatto ja hyttysverkko sekä sadesuoja (+DD Underplanket) pakattuna pieneksi ja kevyeksi kokonaisuudeksi. Todella helppo käyttöönotto alle minuutissa! Original Pro -riippumatto kulkee pienessä kuljetuspussissaan vaivattomasti mukana mihin tahansa.

Hyttysverkon silmäkoko on 200 reikää / cm2. Pienetkään ötökät eivät pääse sen läpi, mutta ilma kulkee hyvin. Verkon ripustusnaru pitää myös itse riippumaton optimaalisessa muodossa (2,8 m +/-10 cm). Pakkauspussi toimii säilytyspussina ja sen saa nukkumisen ajaksi kiinni ripustusnaruun. Original Pro Hammockissa on valmiit kiinnityslenkit Ticket to the Moon -underquiltia varten.

Materiaalina on korkealaatuinen laskuvarjonailpon 64g/m2, joka kestää kosteutta ja kuivuu kastuttuaan nopeasti. Rentoutumishetken onnistumisen takaa se, että riippumatossa vartalon paino jakaantuu tasaisesti. Ticket To The Moon -kankaat ovat Öko-Tex-Standard 100 -sertifioituja eli mm. ihoystävällisiä, eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja.

Riippumaton mukana toimitetaan pienet sulkurenkaat kiinnittämistä varten. Kiinnitysköydet (puunhalaajat) sisältyvät myös vuokrahintaan .

DD Hammocks Underblanket - Lämpöhuopa riippumattokäyttöön. Kuten riippumatossa nukkuneet tietävät, vähänkään viileämmällä ilmalla riippumaton pohjakankaan läpi karkaa runsaasti lämpöä ja makuualustan kanssa painiminen on haasteellista. DD Hammocks Underblanket kiinnittyy helposti riippumaton alle ja muodostaa ilmavan, lämpöä eristävän kerroksen.

  • Kiinnikkeet sopivat suoraan DD Hammocksin riippumattoihin

  • Toimitetaan kompressiopussissa

  • Huopa on kaksi metriä pitkä

Tämän tuotetyypin nimi ei ole täysin vakiintunut. Quilt, underquilt, underblanket, alushuopa, lämpöhuopa, aluspeite, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Tuotetiedot

  • Riippumatot

  • Riippumattotarvikkeet

  • Paino: 950 g

  • Pakkauskoko: 20 x 17 x 17 cm