Retkeilykurssit Kolilla ja Patvinsuon kansallispuistossa.

Retkeilykurssi tarjoaa sinulle täydellisen tilaisuuden tutustua oppaan johdolla yön yli retkeilyyn. Kurssilla saat kokemusta ja opit taitoja joilla luodaan pohja omille yön yli retkille sekä pidemmille vaelluksille. Kurssilla on varattu aikaa vapaaseen keskusteluun ja saat vastauksia sinua askarruttaviin retkeilyaiheisiin kysymyksiin. Kurssilla keskitymme tekemällä oppimiseen; osallistujat mm. valmistavat ruuat omilla retkikeittimillään, pystyttävät teltat sekä osallistuvat suunnistamiseen matkan edetessä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa retkeilykokemusta. Reitti on luokiteltu vaativaksi ja vaativuus on huomioitu kuljettavan matkan pituudessa. Normaali kunto riittää. 

Kolin luontokeskus Ukko

Ylä-kolintie 39, 83960 Koli
+35840 773 2442
[email protected]

Mustan Mäntyjärven elämykselliset kalastusleirit ovat luonnon rauhaa, leirielämää, luonnonmakuja ja tuoksuja, hiljaisuutta.

Musta Mäntyjärvi on Kalastusretkien oma kalastuskohde, jossa uiskentelee paljon suuria haukia ja ahvenia. Ahvenille ja hauille on säädetty ylämitat, jotka takaavat että niitä järvessä riittää. Lisäksi käymme tutustumassa päiväretkellä Mustasta Mäntyjärvestä lähtevään Mäntyjokeen, josta tavoittelemme niin ikään haukea ja ahventa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
Kalastusretket Joensuu
(Matexpro Oy: MJ322/21/Mj)
Y-tunnus: 3101488-6 
+358 44 010 1143
[email protected]