Siirry sisältöön
100,00 € / 3 h
Hinta sisältää 2 henkilöä. Tämän yli menevät:
  • Osallistujat50,00 €

Kauppias

Kolin luontokeskus Ukko [email protected] +358407732442 Y-tunnus: 2398869-9 Kauppiaan ehdot

Rentoudu riippumatossa – kävelyretki perinnetilalle lepohetkellä luonnossa!


Tällä retkellä on kaikki; ulkoilu, urheilu, rentoutuminen luonnossa sekä maukas kahvihetki! Luontokeskukselta patikoimme kylän polkua Mattilan tilalle läpi monipuolisen metsä- ja  perinnemaiseman. Matkalla näet Turulan ja Ollilan kulttuurihistoriallisesti arvokkaat ympäristöt, kaskeamisperinnettä ja saatatpa tavata myös perinnemaisemaa ylläpitävät laiduntajat! Perillä opit virittämään riippumaton kahden puun väliin. Tämän jälkeen on luvassa retken paras osuus, eli riippumatossa levähtäminen. Rentoutunein mielin nautimme kahvin ja makean kahvileivän vanhan navetan kivijalan ympäröimänä. Paluumatka ylämäkeen luontokeskukselle antaa retkelle hyvän urheilullisen lopun!

Reitti Mattilan tilalle kulkee menomatkan alamäkeen ja paluumatkalla ylämäkeen. Reitti on helppokulkuinen ja menomatka on fyysisesti helppo. Paluumatka ylämäkeen vaatii hyvää peruskuntoa. Jokainen osallistuja kantaa itse oman riippumattonsa varusteineen.


Kesto: 3 h
Kapasiteetti 1-10 henkilöä
Kielet: suomi, englanti
Lähtö- ja paluu: Kolin luontokeskus Ukko
Saatavuus: kevät, kesä, syksy 2023-2024
Hinta: 50€/henkilö. Minimitoteutus 2 henkilöä.

Järjestäjältä saatavat varusteet: Riippumatot varusteineen. Kahvit ja päivän makea/suolainen Mattilan tilalla.
Osallistujan omat varusteet: Säänmukainen vaatetus, huomioitava lämmin vaatetus, ettei riippumatossa paikallaan tule kylmä.
Järjestäjältä vuokrattavat varusteet: Sadesäällä sadeviitat.