Siirry sisältöön
Talviretkeilyn ABC - maksuton teoriaopastus
[]
0,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Retkipaikka Koli [email protected] +358407732442 Y-tunnus: 2398869-9 Kauppiaan ehdot

Talviretkeilyn ABC - maksuton teoriaopastus hiihtolomaviikoilla 8.- 10. maanantaina 19.2. ja 26.2.
sekä 4.3.2024 klo 10.30

Haluatko retkeillä vuodenaikana jolloin ei ole tuskastuttavan kuuma, hyttyset eivät kiusaa ja parhaimmillaan saat viettää retkelläsi päiviä henkeäsalpaavan valkoisessa talvimaailmassa? Hienoa, sitten sinun kannattaa osallistua tähän maksuttomaan opastukseen!

Tapahtumassa saat selville: Kuinka varmistan että pysyn lämpimänä ja toimintakykyisenä talvipakkasella? Miten yöllä tarkenee? Miten talviretkeily ja talviretkeilyvarusteet eroavat sulan maan retkeilystä ja mitä asioita tulisi erityisesti ottaa huomioon retkeä suunniteltaessa? Millaisia riskejä talviretkeilyyn liittyy ja miten niitä voi hallita?

Mm. näihin ja myös muihin sinua askarruttaviin talviretkeilyaiheisiin kysymyksiin saat vastauksen eräoppaamme ohjauksessa. Kuulet miksi talvellakin kannattaa retkeillä  ja vaeltaa. Opastuksen aikana pääset tutustumaan erilaisiin talviretkeilyssä tarvittaviin varusteisiin, kuulet tarpeellisiksi koettuja toimintatapoja ja vinkkejä ja saat pohjaa omien itsenäisten retkien toteuttamiseen. Aikaa varataan myös vapaalle keskustelulle. Opastus toteutetaan säältä suojassa Kolin luontokeskus Ukon sisätiloissa. 

Tervetuloa mukaan!
Ukon väki